Συνεχίζεται η συνεργασία Αετού Πατρών με Αίολο Αγυιάς

Η συνεργασία Αετού Πατρών με Αίολο Αγυιάς σε επίπεδο Ακαδημιών θα συνεχιστεί! Ο ιστορικός σύλλογος κοιτάζει μακροπρόθεσμα ώστε να έχει παρών και μέλλον.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει το www.patragoal.gr:

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και ΑΙΟΛΟΥ ΑΓΥΙΑΣ.

Η συνεργασία των δύο σωματείων έχει ξεκινήσει από πέρυσι  όπου από κοινού συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα παίδων με την ομάδα ΑΕΤΟΣ/ΑΙΟΛΟΣ.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από αυτή την ομάδα έξι ποδοσφαιριστές θα επανδρώσουν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΑΕΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ. Με αυτόν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΑΙΟΛΟΥ  ΑΓΥΙΑΣ που πλέον θα  φτάνουν στο ηλικιακό επίπεδο της κατηγορίας των παίδων θα μπορούν να αγωνίζονται στην αντρική ομάδα του Αετού Πατρών ύστερα από επιλογή των υπευθύνων προπονητών.

Την νέα  αγωνιστική περίοδο θα έχουμε εκ νέου τη συμμετοχή της ομάδας Παίδων στο  πρωτάθλημα της ΕΠΣ  Αχαΐας ως ΑΕΤΟΣ/ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ. Την καθοδήγηση της ομάδας αυτής αναλαμβάνει και πάλι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αετού Πατρών και μέλος της ομάδας των προπονητών του Αιόλου Αγυιάς, Χάρης Ράντος.

Την επίβλεψη του όλου  εγχειρήματος θα έχουν οι προπονητές-καθηγητές φυσικής αγωγής κ.κ. Παναγόπουλος Νίκος, Καρακίτσος Παναγιώτης, Χάρης Ράντος και Κωλέτσης Νίκος, ενώ η προπονητική ομάδα θα στελεχωθεί για άλλη μία χρονιά από τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Καλλιακμάνη.

Η όλη προσπάθεια πέρα από τη στήριξη της οργανωμένης ακαδημίας «ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ»,  θα έχει από φέτος  και ως αρωγό μία από τις πιο σταθερές και υγιείς επιχειρήσεις του νομού Αχαΐας την ASKOUNIS SECURITY ενώ και ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Ασκούνης θα είναι παρών για να βοηθήσει και προσωπικά κάθε προσπάθεια των μικρών αθλητών ποδοσφαιριστών ώστε αυτοί να υλοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.

Καλούμε υπεύθυνα και ανοιχτά τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις αναπτυξιακές ηληκίες (5-15),  να συμμετέχουν στις ακαδημίες μας, δίνοντας την υπόσχεση στους γονείς που θα μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους ότι θα αθληθούνε κάτω από τις πιο υγιείς συνθήκες με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό-προπονητικό προσωπικό, σε μια ακαδημία που διασφαλίζει τη χαρά του ποδοσφαίρου, τη γνώση και τη συμμετοχή σε όλους μέσα από την αγάπη για τους νεαρούς αθλητές.

Πληροφορίες, εγγραφές

Three Action

Ισιδώρου και Ρωμανού

Τηλέφωνο 2610454585».