Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ο Κώστας Σωτηρόπουλος

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, συμφώνησε με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου έτσι ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών.

Η σχετική ανακοίνωση του Κεραυνού:

“Το ΔΣ του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κύριο Κώστα Σωτηρόπουλο.

Ο κύριος Σωτηρόπουλος αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του Κεραυνού.

Ο κύριος Σωτηρόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. Είναι εν ενεργεία προπονητής των προ-εθνικών ομάδων του Νομού Αχαΐας (Ε.Π.Σ. Αχαΐας).

Τα τελευταία χρόνια ο κύριος Σωτηρόπουλος έχει εργασθεί ως προπονητής των ομάδων Κ20 στις ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ΠΑΣ Λαμία, ΠΑΕ Παναχαΐκή. Επίσης κατά περιόδους έχει διατελέσει βοηθός προπονητή των Δημήτρη Σπανού, Παναγιώτη Τζαναβάρα και Ivan Jovanovic.

Το ΔΣ του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κεραυνού και του εύχεται καλή σαιζόν με πολλές επιτυχίες.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της ακαδημίας καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων”.