Ένταση στο Πετεινοί-Ρωμανός - Το φύλλο αγώνος «καίει» τον Ρωμανό

Με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ολοκληρώθηκε το ματς Πετεινοί-Ρωμανός (2-0) το περασμένο Σάββατο, αφού μια φάση ήταν αρκετή να προκαλέσει αποβολές, ένταση και πολλά άλλα, όπως αναφέρει ο ρέφερι Οικονόμου στο φύλλο αγώνος:

Δείτε κάποια σημεία: "Στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε ο εκπρόσωπος της ομάδας, Ρωμανός, Σάκης Πορφυρόπουλος για διαμαρτυρία. Στο 60ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Ρωμανού, Λυκούδης. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Γιαννόπουλος ο οποίος εξύβρισε τα θεία και ο Ρεντζής όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνος, τον γρονθοκόπησε πολύ δυνατά στο στομάχι και το απέβαλε με κόκκινη κάρτα. Μάλιστα γίνεται αναφορά ότι εισήλθαν 2 οπαδοί του Ρωμανού στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, ενώ ο Πορφυρόπουλος του Ρωμανού τον απώθησε βίαια γι΄αυτό κάλεσε την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

Στις σκέψεις των ανθρώπων του Ρωμανού είναι να γίνει μήνυση για τις αναλήθειες που γράφονται στο φύλλο αγώνος, μέχρι και η αποχώρηση του συλλόγου από τους αγώνες μπαράζ.