Υπάρχει λύση για την Γ’ Κατηγορία; - Προς 22/10 η πρεμιέρα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος στα ποδοσφαιρικά στέκια, για τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν. Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και για την Γ’ Κατηγορία.

Αν οι ομάδες μειωθούν δραματικά, μην θεωρήσετε απίθανο να πάμε σε ένα όμιλο. Όλα αυτά, σίγουρα έχουν τεθεί επί χάρτου και έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις, παρόλα αυτά ουδείς μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι θα συμβεί μέχρι την ημερομηνία που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχών.

Μια λύση που θα μπορούσε να σταθεί είναι να διεξαχθεί η Γ’ Κατηγορία σε 3 ή 4 γύρους, όπως γίνεται σε πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

Ερωτηματικά αποτελούν ο Μέγας Δικέφαλος και οι Λύκοι Αιγιαλείας που αποσύρθηκαν μεσούσης της χρονιάς.  Διαγόρας 2010 και Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων ενδέχεται να κατέβουν στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και με Αθλητική Ένωση Δυμαίων, αφού πολλά παιδιά θα προωθηθούν στην Αχαϊκή.

Το μόνο αισιόδοξο είναι πως ακούγεται πως θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα τρεις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα Δόξα Νιφορεΐκων, Μετόχι, Βελιτσές. Απομένει να δούμε αν όντως δηλώσουν συμμετοχή και μέσα στην μιζέρια, φέρουν λίγη αισιοδοξία.

Όπως όλα δείχνουν, η Γ' Κατηγορία θα ξεκινήσει στις 21-22 Οκτωβρίου, ενώ το παράβολο συμμετοχής από τα 160 ευρώ θα πάει στα 120 ευρώ.

Οι ομάδες που έχουν απομείνει: Διαγόρας 2010, Καλλιθέα, Μέγας Δικέφαλος, Δάφνη Πατρών, Σκεπαστό, Ρωμανός, Δόξα Πατρών, Άρλα, Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων, Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων,  Περιβόλα, ΑΕΚ Πατρών, ΑΕ Αρόης, Σπάρτακος, ΠΑΟΚ Πατρών, Λύκοι Αιγιάλειας, Aχιλλέας Καμαρών, Άβυθος 2017.