Σταθερά ανοδικά…

Ξεπέρασε τις προσδοκίες της διοίκησης του Πήγασου Μπεγουλακίου και των υπευθύνων του "Αθλητικού Πάρκου" η μέχρι ώρας  πορεία της ακαδημίας της ομάδας!

Ήδη η ακαδημία αριθμεί τα 130 παιδιά σε όλα τα τμήματα, με τις εγγραφές συνεχώς να αυξάνονται.  Το μυστικό για να πετύχουν την άνοδο αυτή οι υπεύθυνοι και οι προπονητές της ακαδημίας είναι  η  οργάνωση και η  μεθοδικότητα της λειτουργίας της ακαδημίας, το οικογενειακό κλίμα και η όρεξη για δουλειά σε αυτό το νέο ξεκίνημα!

gfyyyyy

Σκοπός της Διοίκησης και των προπονητών είναι να στηρίζεται ο σύλλογος σε γηγενείς ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την ακαδημία του, με σωστή διαπαιδαγώγηση και με αθλητικό πνεύμα.

Τα "πηγασάκια" όπως χαϊδευτικά αναφέρουν τα παιδιά της ακαδημίας καθοδηγούνται από τους διπλωματούχους προπονητές: Σπαθή Κωνσταντίνο, Θεόδωρο Δίπλαρο, Νιοτόπουλο Κωνσταντίνο, Ούτσικα Κωνσταντίνο και Γεωργόπουλο Ηλία οι οποίοι προσπαθούν να τους μυήσουν   στα μυστικά της μπάλας και του "ευ αγωνίζεσθε". Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αθανασόπουλο Γεώργιο στο (693.2204452).

fgg