Φαντασμαγορική γιορτή για τις ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων (photos)

Περισσότερα από εκατό (100) παιδιά, γιόρτασαν την λήξη της φετινής χρονιάς, στην μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων. 

Από νωρίς το  απόγευμα, το Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, με χαρούμενες παιδικές φωνές, γεμάτες κερκίδες, πολύ μουσική, πλούσια εδέσματα, σημαίες, λάβαρα και μπαλόνια σε μια μεγάλη γιορτή.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, όπου έπαιξαν μεταξύ τους και ακολούθησε φιλικός αγώνας με την φιλοξενούμενη στη γιορτή, Πρωταθλήτρια Γ΄Εθνικής  γυναικεία ομάδα "Λύκαινες" Αιγιάλειας με τους αθλητές της Κ16 της Α.Ε.Κ. και ένα ημίχρονο με την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων 

Στην συνέχεια έγινε η βράβευση των Προπονητών της ομάδας, Κωστή Βλάχου και Νίκου Παπαχριστόπουλου, απονομή που έκανε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Άγγελος Δανιήλ. 

Τιμητική πλακέτα στην ομάδα "Λύκαινες" Αιγιάλειας απένειμε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης. 

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές, από τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ και από τα μέλη της Διοίκησης της Α.Ε.Κ.  

Δείτε περισσότερα στο www.kalavrytanews.com!