Πανιώνιος/Αχιλλέας: Συνεχίζει στις ακαδημίες ο Ν. Παολίνο

Ο Νότης Παολίνο ήρθε σε επαφή με τον νέο πρόεδρο του Πανιωνίου/Αχιλλέα, Γιώργο Θεοφανόπουλο και ανανέωσε την συνεργασία του με το σωματείο και την νέα χρονιά.

Ο έμπειρος προπονητής έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομών από το 2015. Ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο γήπεδο του Αχιλλέα είναι το γεγονός πως πολλά νέα ταλέντα θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα αγωνιστούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Για ακόμη μια χρονιά προπονητής των τμημάτων υποδομών του Πανιωνίου/Αχιλλέα θα είναι ο Νότης Παολίνο. Ο έμπειρος κόουτς, κάτοχος του διπλώματος UEFA B στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός, αλλά και πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως η Παναχαϊκή και η Αχαϊκή, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα και των δύο αυτών ιστορικών ομάδων στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πατρινός προπονητής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο γηπεδο του Αχιλλέα, με την ομάδα του Αχιλλέα Πατρών, έχει προετοιμάσει αρκετούς νεαρούς κατάλληλα ώστε να μπορούν την νέα σεζόν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και να συμβάλλουν σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Α’ Κατηγορία».

tranio