Άνω Καστρίτσι για υψηλές «πτήσεις»!

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί το Άνω Καστρίτσι με το πέρας πρώτων έξι αγωνιστικών στον 2ο όμιλο.

Πέρυσι μπορεί η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή να παρέμεινε στην κατηγορία μέσω των πλέι-άουτ, αλλά φέτος και πορεύεται με 5-0-1, πετάει από νίκη σε νίκη και συνάμα παίζει καλό ποδόσφαιρο, συνδυαζόμενο από θετικά αποτελέσματα. Την περασμένη Κυριακή πέρασε νικηφόρα από το επικίνδυνο εκτός με τον Απόλλωνα Αιγίου (2-1).

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπούρδος και Καμηνιώτης, ο Μαρής μείωσε στο 77΄, αλλά η πατρινή ομάδα έμεινε αλώβητη και συνεχίζει στην 2η θέση μαζί με τον Φοίνικα Ζήριας. Η διοίκηση με μπροστάρη τον Γιώργο Μπαγιώργο βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές και όλα μέχρι στιγμής πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Προδρομάκης, Κεφαλωννίτης, Λιακόπουλος, Γκέργκι, Ν.Αγγελόπουλος, Τρακαδάς, Μανίκας, Κωνσταντίνου, Θεοτοκάτος, Μαρής, Αναστασόπουλος (Έπαιξαν και: Π.Αγγελόπουλος)

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ: Τζικόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Γεωργίου, Ηρειώτης, Αρκατίνης, Μέρμελας, Κυριακόπουλος, Χαϊράνι, Καμηνιώτης, Μπαγιώργος, Μπούρδος. Έπαιξαν και οι Νικολακόπουλος, Δουληγέρης, Ραυτόπουλος, Καρδάρας.