Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Αργυρά

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία που πραγματοποίησε στο φετινό πρωτάθλημα η Αργυρά.

Η ομάδα του Σωτήρη Νικολόπουλου δεν ξεκίνησε την χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς έφτασε στην 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην συνέχεια του πρωταθλήματος η Αργυρά κατάφερε να σημειώσει έξι σερί νίκες παίζοντας παράλληλα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι «κόκκινοι» διαθέτουν ένα από τα ποιο νεανικά ρόστερ του ομίλου, καθώς στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τα νεαρά παιδιά , φού ο στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη τους μέσα από τα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος διαθέτει και άριστη σχέση με την διοίκηση της Νίκης Προαστείου.

Η καλύτερη στιγμή για το συγκρότημα του Σωτήρη Νικολόπουλου θεωρείται η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Φοίνικα Ζήριας με σκορ 2-1 την 8η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι σκόρερ της Αργυράς την φετινή χρονιά:

Ντίνος Ασημακόπουλος 6, Δημήτρης Καψάλης 5, Σπύρος Φούντος 5, Δημήτρης Μαραθεύτης 3, Πάνος Παναγόπουλος 2, Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος 2, Χρήστος Ζαπατίνας 1, Τρύφωνας Παπαλεξόπουλος 1, Σταύρος Κουτσούκης 1, Παναγιώτης Ζεληλίδης 1, Μανώλης Πιταράς 1, Μάριος Διαμαντόπουλος 1, Γιώργος Σταματάκης 1, Δημοσθένης Μοσχόπουλος 1, Βασίλης Παπαθωμάς .

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς