Εξάρα για το Σταροχώρι

Διαιτητής : Ιωαννίδης (Ψιμάρνης-Κολοβούρης)

Με εμφατικό τρόπο το Σταροχώρι κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Παναχαϊκού με σκορ 6-1 παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο (1-1 σκορ ημιχρόνου) εκεί που το Σταροχώρι έβγαλε την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να σημειώσει αλλά πέντε τέρματα και να πανηγυρίσει την νίκη.

Βέβαια να αναφέρουμε ότι ο Παναχαϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά στο 1-3 ο Δασκαλάκης απέκρουσε το πέναλτι του Δ.Βεργίνη και κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά για το συγκρότημα του Νίκου Λαγογιάννη.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

20′ Σουτ του Παντελή μέσα από την περιοχή για το 0-1.

25′ Σουτ του Δ.Βεργίνη πάνω από τα δοκάρια.

38′ Λάθος στην άμυνα του Σταροχωρίου ο Κανελλοπουλος θα κερδίσει τις κοντές θα βγει τετ α τετ και με ωραίο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

46′ Εκπληκτικό σουτ του Τσάκα στο γάμα της εστίας του Πόγκα για το 1-2.

58′ Φάουλ του Μπινιέρη από τα αριστερά κεφαλιά προς τα πίσω του Αντωνακόπουλου και με σουτ ο Γεωργόπουλος θα κάνει το 1-3.

60′ Ανατροπή του Κανελλοπούλου από τον Παλούμπη εντός περιοχής με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

61′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ.Βεργίνης με τον Δασκαλάκη να αποκρούει και να κρατάει το 1-3.

67′ Κάθετη πάσα του Φ.Κατσαΐτη σουτ του Αντωνακόπουλου για το 1-4.

74′ Σουτ του Παντελή από το σημείο του πέναλτι η μπάλα θα περάσει άουτ.

78′ Σέντρα του Μπινιέρη από τα δεξιά ο Παντελής θα κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Αντωνακόπουλος θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-5.

88′ Συρτό γύρισμα του Μπομή από τα δεξιά ο Αντωνακόπουλος θα δώσει πάσα στον Μπινιέρη και αυτός με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 1-6.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ (Σ.Βουκελάτος): Πόγκας, Μπέλτας, Σωτηρόπουλος, Αλέξης (74’Καρύδας), Δ.Βεργίνης(88′ Α.Κεπενός) Φωτακόπουλος, Β.Σταύρακας (62’Σ.Βεργίνης), Γ. Σταύρακας, Σπανός, Πουλής, Κανελλόπουλος.

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ (Ν. Λαγογιάννης): Δασκαλάκης, Τσάκας, Κονταλής(79′ Κατσαΐτης), Παλούμπης, Τζουβέκας (64’Μπομής), Γεωργόπουλος, Φ.Κατσαΐτης(86’Λαλιάτης), Μπινιέρης, Ασημακόπουλος,Παντελής (86’Χριστόπουλος), Αντωνακόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς