«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Λέων Αλισσού

Διαιτητής: Αρκουμάνης (Διαλυνάς-Ντάβλα)

Σκόρερ: (34΄Δρούσκας,41΄Ρ.Ζάνι)

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Βύρωνας Ξυπολιάς

Την δεύτερη νίκη του σε τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε η ομάδα του Λέων Αλισσού (2-0) απέναντι στην Δάφνη Πατρών, δείχνοντας πως και φέτος θέλει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως η Δάφνη μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Λέοντα Αλισσού ευχαρίστησε την διοίκηση της Δάφνης Πατρών για την άψογη φιλοξενία, καθώς και μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο πρόεδρος Γιώργος Κορφιάτης έψησε σουβλάκια και κέρασε την ομάδα του Λέοντα και αυτό

θα συμβαίνει σε κάθε εντός έδρα παιχνίδι της Δάφνης. Επίσης η διοίκηση του Λέων επιφυλάσσετε να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία για το ματς του δευτέρου γύρου.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

9΄Φάουλ του Σιδέρη πάνω πάνω τα δοκάρια.

34΄Ψηλοκρεμαστό σουτ του Δρούσκα από τα δεξιά για το 0-1.

41΄Σουτ του Ρ.Ζάνι μέσα από την περιοχή για το 0-2.

43΄Σουτ του Σιδέρη θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας αλλά στην επαναφορά το σουτ του Χρυσοβέργη θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

79΄Φαουλ του Βαγγελλάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

90΄Σέντρα του Μανωλίδη σουτ του Βαγγελάτου θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

91΄Φάουλ του Βαγγελάτου πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Παπαχρυσανθακάκης): Πολυδωρόπουλος, Λάμπρου (70΄ λ.τ.Κραβαριώτης), Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Γιαννακόπουλος (74΄Κωστόπουλος), Μήτρου (46΄Βαγγελάτος), Νικόλας, Θεοδωρόπουλος, Σπρίντζος, Διαμαντόπουλος (46΄Μανωλίδης).

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Λ. Στρατίκης) : Βούλγαρης, Καραμαλίκης, Μολφέτας, Γ.Σέρμπος, Τακόπουλος, Α.Σέρμπος (90΄Νιφόρας), Τραχάνης, Σιδέρης, Δρούσκας (78΄Γκοτσόπουλος), Χρυσοβέργης, Ρ.Ζάνι (87΄Τ. Ζάνι).