Νέα “τεσσάρα” για τον Αχιλλέα Καμαρών

Αχιλλέας Καμαρών-ΠΑΟΚ Πάτρας 4-1 (6’ Ιατρόπουλος, 59’ Μαρής, 64’, 86’ Μπαμπίλης / 57’ Κωστόπουλος)

Διαιτητής : Τηλιγάδας (Τζούνης-Μπακόπουλος)

Την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Αχιλλέας Καμαρών, αφού αυτή την φορά επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Πάτρας με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σάκη Μπαβιώλη άνοιξε από νωρίς το σκορ, αφού στο 6’ λεπτό ο Στάθης Ιατρόπουλος έκανε το 1-0, σκόρ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χάρη σε τέρμα του Κωστόπουλου στο 57’ λεπτό, κάτι όμως που δεν χάρηκαν πολύ αφού δύο λεπτά μετά ο Χάρης Μαρής έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Αχιλλέα Καμαρών.

Στο 64’ λεπτό ο Μπαμπίλης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του κάνοντας το 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το 2ο προσωπικό του τέρμα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ : Μακρής, Μανέ, Χριστόπουλος (85’ Παπασπυρόπουλος), Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Νανάκος (58’ Καραμπούλας), Ιατρόπουλος, Μπαζός (77’ Κοντογιάννης), Μπαμπίλης, Μαρής

ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΑΣ : Ψαριάδης, Τσίρος, Σγούρας, Κ. Ασημακόπουλος, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Χαντάϊ, Ν. Ασημακόπουλος, Ρ. Χόντζα, Κατσαντώνης (28’ Αγγελόπουλος / 75’ Κανελλακόπουλος), Α. Χόντζα