Πέρασε στην αντεπίθεση με ανακοίνωση-καταπέλτη η Α.Ε. Σταροχωρίου

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία του Εθνικού Πατρών/Πολύτεκνου έχει η διοίκηση της Α.Ε. Σταροχωρίου, κατονομάζοντας τους κύριους υπεύθυνους της επίθεσης, που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής τους Φώτης Κατσαίτης, όπως υποστηρίζουν στην παρακάτω ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» κάνουν λόγο, ότι εφόσον δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία από την ΕΠΣ, υπάρχουν σκέψεις να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά:

«Παράπονα έχει η Aθλητική Ένωση Σταροχωρίου, αφού  η ομάδα του Εθνικού/Πολύτεκνου δεν μας προστάτεψε από τους φιλάθλους της ομάδας τους. Στο τέλος του παιχνιδιού και καθώς οι παίκτες του Σταροχωρίου πήγαιναν προς τα παλιά αποδυτήρια του Σαραβαλίου, διότι τα καινούργια αποδυτήρια των φιλοξενουμένων ήταν κλειδωμένα με αποτέλεσμα να περάσουν οι παίχτες μας, μέσα από τον χώρο του μπάσκετ που βρίσκονταν φίλαθλοι του Εθνικού/Πολύτεκνου, μαζί με τον ποδοσφαιριστή  της Περιβόλας, Γιώργο Μπαρούνη (φιλάθλους του Εθνικού)  με αιτία να γίνει επίθεση προς του παίχτες του Σταροχωρίου και να γρονθοκοπήσουν τον παίχτη του Σταροχωρίου με το όνομα Κατσαίτη Φώτιο στο κεφάλι που μεταφέρθηκε εσπευσμένα  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το ΔΣ της ΑΕ Σταροχωρίου σκέφτεται σοβαρά αν δεν πάρει θέση ή ΕΠΣ Αχαΐας να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, διότι κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξουν σοβαρότερα επεισόδια. Λυπούμαστε ειλικρινά για το συμβάν αυτό και η βία δεν έχει καμία θέση στο χώρο του αθλητισμού.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτά που ανακοινώνει η διοίκηση του Εθνικού/Πολύτεκνου ότι χτύπησαν οι δικοί μας φίλαθλοι, γονείς ποδοσφαιριστών της ομάδας τους με συκοφαντίες για να καλύψουν την απαράδεκτη συμπεριφορά τους!

Υ.Γ Ερώτημα. Πως γίνεται να φταίμε εμείς, αλλά στο τέλος να καταλήγει ο δικός μας ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο του ΡΙΟΥ με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι! ΚΥΡΙΟΙ του Εθνικού είχατε την ίδια φιλοξενία στον πρώτο γύρο στην έδρα της ομάδας ΣΤΑΡΟΧΩΡΙΟΥ;».

Ο πρόεδρος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΟΚΟΛΟΣ  

O γενικός γραμματέας  ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ