Πήρε το ντέρμπι ο Εθνικός Πατρών, ένταση και ξύλο στο φινάλε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πετρόπουλος (Τσούτσης-Παυλόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: 78΄, 81΄ Σώζος – 6΄ Αντωνακόπουλος

ΑΠΟΒΟΛΗ: 88′ Μητρόπουλος (απευθείας κόκκινη)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος η ομάδα του Κυριάκου Θούα ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και έφτασε στην ολική ανατροπή (2-1) και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου για στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας.

Αντιθέτως η ομάδα του Νίκου Λαγογιάννη άνοιξε το σκορ στο ματς στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γιώργο Αντωνακόπουλο και για 78 ολόκληρα λεπτά κρατούσε στα χέρια της μια σπουδαία νίκη, αλλά στο τέλος λύγισε και μοιραία ήρθε η ήττα.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και την θέση του κάτω από τα γκολπόστ ανέλαβε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Γεράσιμος Αντωνακόπουλος.

Δυστυχώς μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και στην συνέχεια ενεπλάκησαν και φίλαθλοι.

Για περίπου 20-25 λεπτά είχαμε έντονες λογομαχίες και το γήπεδο του Σαραβαλίου μετατράπηκε σε ρινγκ στη συνέχεια. Επίσης στο γήπεδο κατέφτασε και ασθενοφόρο, καθώς ποδοσφαιριστής του Σταροχωρίου δεν αισθανόταν καλά μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο από φίλαθλο της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν αναφέρει κάτι στο φύλλο αγώνος, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν ότι ποδοσφαιριστής τους δέχθηκε χτύπημα από ποδοσφαιριστή της Περιβόλας τον οποίο χαρακτηρίζουν “φίλαθλο του Εθνικου” που βρέθηκε στο ματς. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως χτυπήθηκαν οι γονείς ποδοσφαιριστή της ομάδας, από φιλάθλους με διακριτικά Σταροχωρίου.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

6′ Σουτ του Γιώργου Αντωνακόπουλου μέσα από την περιοχή για το 0-1.

25′ Σουτ του Αναγνωστόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

54′ Σουτ του Αναγνωστόπουλου η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

65′ Σέντρα του Κάππα η κεφαλιά του Σώζου θα περάσει άουτ.

74′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μητρόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

76′ Σουτ του Μούγκουλη πάνω από τα δοκάρια.

78′ Σουτ του Σταμόπουλου ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Σώζος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

81′ Αντεπίθεση για τον Εθνικό Πατρών ο Κάππας θα βρει ωραία τον Σώζο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

88′ Απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Μητρόπουλο του Σταροχωρίου καθώς εξύβρισε τον Διαιτητή της αναμέτρησης.

94′ Φάουλ του Αναγνωστόπουλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Σταροχωρίου.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Θούας) : Σοφιανίδης, Δημητρόπουλος, Μπεξής, Ραβαζούλας, Σταμόπουλος,Καϊμασίδης (55’Μούγκουλης), Θοδωρή, Κυδωνιάτης,Σώζος, Αναγνωστόπουλος, Κάππας.

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ (Ν.Λαγογιάννης): Δασκαλάκης (62’λ.τ.Κουφός),Τσάκας (55’Μητρόπουλος), Κονταλής, Παλούμπης, Γερ. Αντωνακόπουλος, Γεωργόπουλος,Κατσαΐτης, Μπινιέρης, Ασημακόπουλος(24’Καρμοκόλιας), Παντελής, Γ.Αντωνακόπουλος (70’Τζουβέκας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς