Πραγματικά “λιοντάρια” με εκπληκτικό Γ. Στουπάκη

Λέων Αλισσού-Δόξα Χαλανδρίτσας 4-1 (2΄, 63΄, 87΄ Στουπάκης, 77΄ Χρυσοβέργης / 4΄ Χριστόπουλος)

Διαιτητής : Μπλίκας (Ασημακόπουλος-Δριβήλας)

Τεράστια νίκη-πρόκριση πέτυχε ο Λέων Αλισσού απέναντι στην Δόξα Χαλανδρίτσας, έχοντας  έναν εκπληκτικό Γιάννη Στουπάκη και κερδίζοντας με το ευρύ 4-1, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο χορός των τερμάτων άρχισε από νωρίς, αφού μόλις στο 2’ λεπτό ο Στουπάκης έβαλε τους γηπεδούχους μπρστά στο σκορ, για να έρθει δύο λεπτά μετά η ισοφάριση για την ομάδα της Χαλανδρίτσας από τον Χριστόπουλο.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 63’ λεπτό ο Στουπάκης έβαλε και πάλι την ομάδα του «οδηγό» στο σκορ, για να έρεθει ο Χρυσοβέργης στο 77’ λεπτό να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87’ λεπτό και πάλι ο Στουπάκης, σημειώνοντας και προσωπικό χατ-τρίκ.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Λ. Στρατίκης): Βούλγαρης, Ζάνι, Καραμαλίκης, Τακόπουλος, Τραχάνης, Σέρμπος Α. (15΄Αντωνόπουλος), Νιφορας (57΄Δρούσκας), Σιδέρης, Γκοτσόπουλος (78΄Καραμπελιάς), Στουπάκης (87΄Κάγια), Χρυσοβέργης.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Μπάτραλης, Βρόντος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Διαμαντόπουλος (62΄Μενύχτας), Παπαγεωργίου, Ζαχαράτος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Κουλογιάννης, Χριστόπουλος (84΄Σμυρίλιος), Σπανός.