Σεφτέ στις νίκες για τον Ολυμπιακό Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Βύρωνας Ξυπολιάς

Σκόρερ: (71΄Μακρής)

Διαιτητής: Ντάβλα (Καββαδίας-Αβραμόπουλος)

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Πατρών που επιβλήθηκε της Αργυράς Πατρών με 1-0.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αντιθέτως η Αργυρά παραμένει στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό. Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Ντάβλα όσο και των βοηθών της.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

4΄Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Σταθόπολου ο Πουρνατζής θα πιάσει την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και το σουτ στην συνέχεια του Γ. Δημόπουλου κάνοντας διπλή επέμβαση.

7΄Σουτ του Μακρή θα αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

11΄Φάουλ του Χαρίτου στο δέυτερο δοκάρι αλλά το σουτ του Ξενάκη θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

16΄Διπλή επέμβαση του τερματοφύλακα στα σουτ του Ξενάκη.

17΄Σουτ του Μακρή άουτ.

26΄Κόρνερ του Μακρή κεφαλιά του Δ.Καράμπελα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

33΄Σουτ του Πιτταρά πάνω από τα δοκάρια.

71΄Κάθετη πάσα του Ξενάκη ο Β. Καράμπελας θα βγει τετ α τετ το σουτ του θα το αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά σε κενή εστία ο Μακρής θα γράψει το 1-0.

82΄Σουτ Ξενάκη πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Καλπουζάνης)  : Παναγής, Ν.Δημόπουλος, Βγενόπουλος, Σταθόπουλος, Χαρίτος, Ξενάκης, Πουρνατζής (91΄Διονυσόπουλος), Ντέντης (46΄Β.Καράμπελας), Δ.Καράμπελας (80Άποστολόπουλος), Γ.Δημόπουλος, Μακρής (89΄Σωτηρόπουλος).

ΑΡΓΥΡΑ (Σ. Νικολόπουλος): Δανιήλ, Νικομάνης, Σταματάκης (53΄Παπαλεξόπουλος), Μπεντεβής, Κ.Διαμαντόπουλος (46΄Ταραβήρας), Μ.Διαμαντόπουλος, Ασημακόπουλος (46΄Καττές), Κουτσούκης, Πιτταράς (64΄Παναγόπουλος),Καψάλης,Θεοδωρακόπουλος.