Τρεις νέες προσθήκες για την Αστραπή Ψαροφαΐου

Σε ακόμα τρεις προσθήκες προχώρησε η Αστραπή Ψαροφαίου που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Είχαμε προαναγγείλει από χθες την μεταγραφή του Βαγγέλη Κώστα και σήμερα ακολούθησαν άλλοι δύο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημόπουλο και τον Ανδρέα Πανταζόπουλο.

Πιο αναλυτικά:

«Παίχτης της Αστραπής είναι από σήμερα ο Βαγγέλης Κώστας γεννηθείς το 1996.

Πρώτη ομάδα του Βαγγέλη ήταν η Αρόη  και εν συνεχεία αγωνίστηκε στους νέους Παναχαϊκής, στους νέους Παναιγιαλείου, στον Αχιλλέα Καμαρών (Β’ κατηγορία), στην Δόξα Παραλίας (Α’ κατηγορία), στον Αίαντα Γαστούνης (Α’ κατηγορία) και τα τελευταία χρόνια στον Απόλλων Εγλυκάδας (Α’ και Β’ κατηγορία).

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού με ευχέρεια στο σκοράρισμα αφού την προηγούμενη χρονιά είχε βρει δίχτυα 15 φορές.

Στην πρώτη του δήλωση ως παίχτης της Αστραπής ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία κι ότι ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα για την επίτευξη του στόχου της, δηλαδή την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Βαγγέλη Κώστα καλώς ήρθες στην Αστραπή».

Ο Α.Ο.Ψ Αστραπή απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημόπουλο.

«Ο Δημήτρης έχει γεννηθεί το 1992 και ξεκίνησε από την ακαδημία του Παμπατραικού.

Επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν ο Διαγόρας (Δ’ εθνική), ο Τριταικος (Δ’ εθνική), η Αναγέννηση Πατρών, η Περιβόλα, ο Πολύτεκνος και το Λιμνοχώρι, ενώ υπήρξε μέλος της Μικτής Αχαιας που είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Επίσης, με τις ομάδες που αγωνίστηκε έχει κατακτήσει 2 κύπελλα της ΕΠΣΑ και δύο Super Cup. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.

Στην πρώτη δηλωσή του ο Δημήτρης μεταξύ άλλων ανέφερε: Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα μου ομάδα για το ενδιαφέρον της. Η Αστραπή είναι από τις ομάδες που αξίζουν να αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω έτσι ώστε να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ».

Και ο Ανδρέας Πανταζόπουλος στην «Μπάρτσα»

«Ο Αντρέας Πανταζόπουλος γεννηθείς το 1997 και από σήμερα είναι παίχτης της Αστραπής.

Ο Πανταζόπουλος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων,  στον Φωστήρα Οβρυάς  και στην Αναγέννηση Πατρών. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες !

Για την μεταγραφή του ο Ανδρέας Πανταζοπουλος μεταξύ άλλων, δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην Αστραπή. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή που με ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας. Εύχομαι Καλή Χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της χωρίς τραυματισμούς».