Πρωταγωνιστικό ρόλο με Ιωνικό ο Γκοτσούλιας

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκοτσούλιας αναφέρθηκε στην πορεία του Ιωνικού στο φετινό Πρωτάθλημα αλλά και στις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα σε συνέντευξή του στο liganews.gr!

Τέλος, σχολίασε την κατάσταση με τον κορονοϊό ενώ μίλησε και για το Πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου αμυντικού χαφ:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και το πως περνάς της ημέρες της πανδημίας;

«Μέσα στο σπίτι με την οικογένεια. Προσέχουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας. Προέχει η υγεία. Με τα κατάλληλα μέτρα που θα πάρει ο καθένας προσωπικά. Θα βγει πιο γρήγορα η χώρα από αυτή την κατάσταση»

Ο Ιωνικός βαδίζει ολοταχώς για την Super League 2, πιστεύεις δίκαια βρίσκεστε σε αυτή τη θέση;

«Δίκαια βρισκόμαστε ναι. Όλα αυτά οφείλονται από το καλό ξεκίνημα. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ήρθαν νέοι παίκτες στην ομάδα, επέστρεψαν οι τραυματίες Είχαμε μια «κοιλιά» όπως όλες οι ομάδες, τώρα όμως ανακάμψαμε και δίκαια είμαστε στην 2η θέση»

Τι έχεις ξεχωρίσει από την φετινή Football League;

«Είναι ένα παιχνίδι έδρας. Όποια ομάδα έχει εκμεταλλευθεί την έδρα της είναι ψηλά στην βαθμολογία. Δύο από τα στοιχεία που διακρίνονται είναι η δύναμη και το πάθος. Μερικές ομάδες έχουν και ποιότητα. Είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα»

Τι συνθήκες επικρατούν στον Ιωνικό;

«Είμαι δεύτερη χρονιά στον Ιωνικό και αυτό το βιώνω με τον κ. Τσιριγώτη, δεν το έχω ξανά συναντήσει όσο αναφορά την οργάνωση. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Από την διοίκηση ο πρόεδρος είναι συνέχεια δίπλα μας, σε ότι χρειάζεται ο κάθε παίκτης του το παρέχει η ομάδα»

Η δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του;

«Ναι, εννοείται. Πάντα ο Ιωνικός διάθετε αυτό το πράγμα. Από πέρσι με την άνοδο αλλά και φέτος είναι γεμάτο το γήπεδο μας. Έχουμε και την συμπαράστασή του στα εκτός έδρας μας. Τον ευχαριστούμε. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα τον έχουμε ανάγκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν»

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και την επιστροφή των παικτών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αν γίνει φυσικά;

«Εύκολο δεν θα είναι. Έχουμε πάρει ένα πρόγραμμα από το προπονητικό τιμ. Θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Θα έχει ένα διάστημα με μια μίνι προετοιμασία», υπάρχει ομάδα που θα έχει πλεονέκτημα μετά από αυτή τη διακοπή;

«Σε όποια ομάδα θα έχουν δουλέψει οι παίκτες ατομικά, όσο αναφορά τις δυνάμεις και τις αντοχές. Πιστεύω ότι κάποιες ομάδες θα χάσουν τον ρυθμό τους».