Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων

Ο Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων μπορεί να ξεκίνησε φέτος δυνατά την χρονιά με στόχο μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία προέκυψαν πολλές ελλείψεις παικτών.

Παράλληλα η ατυχία χτύπησε πολλές φορές της πόρτα της ομάδας, καθώς σε πέντε παιχνίδια δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να χαθούν  βαθμοί που θα είχαν ψηλότερα το σύλλογο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς. Καλύτερη στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί η απρόσμενη εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ωλενιακό για την 18η αγωνιστική, παρότι θα μπορούσε να έρθει ακόμα και το “τρίποντο”.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός καταφέρε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο σε μια δύσκολη έδρα, καθώς η ομάδα του Ωλενιακού διαθέτει φυσικό χορτάρι και δυσκολεύει τις προσπάθειες της αντίπαλης ομάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ύστερα από διαιτητικό λάθος και έχασαν την πολλή μεγάλη ευκαιρία να φύγουν νικητές από μια δύσκολη έδρα και να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς