Ανδρέας Λόης: «Κάποιοι διαιτητές παίζουν με τον ιδρώτα μας και τα λεφτά μας»

Στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα του Πυρσού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Αιγίου. Η ομάδα του Κώστα Πλώτα έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς υποστηρίζει πως αδικήθηκε σε πολλές περιπτώσεις από τον διαιτητή της αναμέτρησης Άγγελο Βαρνακιώτη.

Ο ποδοσφαιριστής  του Πυρσού, Ανδρέας Λόης δήλωσε στο patragoal.gr: «Στο προχθεσινό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕ Αιγίου η ομάδα μας αδικήθηκε πλήρως από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Βαρνακιώτης καθυστέρησε για περίπου 20′ την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς δεν είχαν παραβρεθεί στο γήπεδο  δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, ενώ η ομάδα είχε κάποιους παίχτες ως αναπληρωματικούς.

Άφησε ατιμώρητα τα σκληρά φάουλ των γηπεδούχων και η διαιτησία ήταν κατά μας 70-30. Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Πυρσού είναι καθαρό οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο δικαίως απέβαλε τον συμπαίχτη μου Ν. Μπασιλάρη μια απόφαση που είναι σωστή».

Και συμπλήρωσε: «Για να έρθουμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στην φάση του 95′ που η ομάδα του Πυρσού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης ένα γκολ που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει καθώς ο πρώτος βοηθός κύριος Μαργαρώνης σήκωσε το σημαιάκι του και υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Αιγίου σε θέση οφσάιντ. Τότε ο διαιτητής της αναμέτρησης αμφισβήτησε τον βοηθό του και πήρε την απόφαση στα χέρια του μετρώντας κανονικά το γκολ.

Γιατί και στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μου δεν πήρε την απόφαση στα χέρια του; Kαι γιατί το έκανε στο 95′ αυτό και στέρησε από την ομάδα μου τους τρεις βαθμούς;Ο συγκεκριμένος διαιτητής να αναφέρω ότι είναι Αιγιώτης και έχει σφυρίξει τα 3 από τα 4 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕ Αιγίου.

Τέλος σαν Πυρσός θέλουμε να εκφράσουμε στην ένωση της ΕΠΣ να είναι στο άμεσο μέλλον ποιο προσεκτική με τους ορισμούς των Διαιτητών και δεν ζητάμε κάποια εύνοια, απλά να υπάρχει μια ισορροπία (50-50) και όχι κάποιοι διαιτητές να “παίζουν” με τον ιδρώτα μας και τα λεφτά μας».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς