Δεύτερη σερί νίκη και ελπίδες για πεντάδα ο Κρίνος

Διαιτητής: Χαμουζάς (Πολυγένης-Καββαδίας)

Την δεύτερη σερί νίκη του πανηγύρισε η ομάδα του Κρίνου που επικράτησε εκτός έδρας της Νεάπολης Πατρών με 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Αναστασόπουλος από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Τζίφας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρίνος μπήκε ποιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο ώστε να “τελειώσει το παιχνίδι”.

Αρχικά στο 63′ ο Γαλαριώτης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για να έρθει στο 66′ η ανατροπή του Χοντζάι από τον Μπάστα με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαλαριώτης και έκανε το 0-2. Ο Κρίνος καθάρισε το παιχνίδι στο 74′ όταν ο Γαλαριώτης έδωσε ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Μαρσέλης έγραψε το 0-3.

Το τελικό 0-4 έγραψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σοφιανός. Τέλος η Νεάπολη Πατρών έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία του Διαιτητή Χαμουζά.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ: Ζαβουδάκης, Κουτσοκώστας, Κολοβός-Βενάκης(75’Σπαθής), Θανόπουλος, Πανέτας-Φελούρης, Ασημακόπουλος (58’Φραντζής), Γ.Σπυρόπουλος, Λουκούμης (33’Α.Σπυρόπουλος), Πουλής ,Ζαχαράτος, Μπάστας.

ΚΡΙΝΟΣ: Κολιόπουλος, Αναστασόπουλος (87’Καρέλας), Κατριμπούζας,Μαχαίρας, Κωνσταντινόπουλος, Τζίφας,Ρηγόπουλος(7’λ.τ. Γαλάνης-66’Μπακάλης),Σοφιανός, Χοτζάι,Γαλαριώτης (85’Αγγελόπουλος), Μαρσέλης.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς