Μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι ο Πυρσός (pics)

«Α. Κάνιστρας»: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Ταξιάρχης

Σκόρερ: (77′, 93′ Αυγ.Λόης, 91′ Δριμάλας)

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι αναδείχθηκε ο  Πυρσός καθώς επικράτησε της Προοδευτικής με σκορ 3-0, σημειώνοντας τα γκολ της νίκης στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αυγερινός Λόης, καθώς σημείωσε δύο τέρματα και είχε και πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με πολύ δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με την μοναδική σπουδαία ευκαιρία να ανήκει στον Πυρσό όταν στο 44′ το Φάουλ του Αυγερινού Λόη το σταμάτησε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πλώτα μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν και είχαν τον πλήρη ελέγχου του παιχνιδιού για να έρθει στο 77′ ο Αυγερινός Λόης με ατομική ενέργεια και με  σουτ για να γράψει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Στο 91′ ο Δριμάλας πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής βρισκόταν εκτός εστίας. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Αυγερινός Λόης με σουτ.

Συνθέσεις:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Μπαζάρογλου): Έξαρχος, Γιαννόπουλος, Γρουζής,Α.Μαρτζάκλης,Ανδριόπουλος, Α. Μαρτζάκλης, Μουσχής, Γκόλφης(46’Καράγιωργας), Καραΐσκος, Σαββόπουλος (55’Μέρελης),Γιαχαλής (74’Φιλιππόπουλος).

ΠΥΡΣΟΣ (Κ. Πλώτας): Παντζόγλου,Π. Μαχμούντ, Α.Λόης, Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος, Ν. Μπασιλάρης, Δριμάλας, Κ. Μαχμούντ, Αυγ.Λοής, Φράγκος.