Πρώτη χρονιά στα γήπεδα για τη Νεάπολη Πατρών

Την πρώτη της χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα διανύει η νεοσύστατη Νεάπολη Πατρών.

Μία ομάδα που ιδρύθηκε από ποδοσφαιριστές της περιοχής με στόχο η ομάδα να είναι “οικογένεια” εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Η πρώτη χρονιά στα γήπεδα βρίσκει την Νεάπολη Πατρών στην 12η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς και με μια ιστορική στιγμή.

Στις 15/12 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νεάπολη κατάφερε να κερδίσει με σκορ 5-4 την Δόξα Πατρών και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στην ιστορία μια ημερομηνία που σίγουρα τα μέλη της ομάδας θα θυμούνται για αρκετά χρόνια.

Στις αρχές του πρωταθλήματος όπως ήταν το αναμενόμενο η Νεάπολη προσπαθούσε να βρει τα πατήματα και όπως ήταν λογικό γνώρισε κάποιες βαριές ήττες που πείσμωσαν την ομάδα και τον προπονητή Άγγελο Ζαφειρόπουλο.

Ύστερα από πολλές ώρες προπόνησης η Νεάπολη δούλεψε πράγματα μέσα από τις προπονήσεις και πλέον μόνο εύκολη “λεία” δεν είναι για κάθε αντίπαλο που αγωνίζεται μαζί της. Στο patragoal.gr μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ζαχαράτος που είναι και ένας από τους ιδρυτές της ομάδας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία της ομάδα, καθώς διαθέτουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ποτέ να δημιουργήσουμε κάποιο θέμα σε κάποια αντίπαλη ομάδα.

Σαφώς γνωρίζαμε πως η πρώτη χρονιά της ομάδας θα είναι δύσκολη και αναγνωριστική για πολλά πράγματα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχουμε καταφέρει να γευτούμε την χαρά της νίκης. Μία νίκη που μας έδωσε μεγάλη ψυχολογία και μας άλλαξε όλους προς το καλύτερο.

Η Νεάπολη πλέον έχει σαν στόχο να δείχνει ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και να παλεύει για το καλύτερο δυνατό».

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς