Τεσσάρα με επιβλητική εμφάνιση για τον Ίκαρο Λακκόπετρας

Ατρόμητος Ζαρουχλείκων-Ίκαρος Λακκόπετρας 0-4

Διαιτητής : Παλαιολόγος (Ψιμάρνης-Χριστόπουλος)

Την εκπληκτική της πορεία συνέχισε η ομάδα της Λακκόπετρας που πέρασε σαν σίφουνας από τα Ζαρουχλέϊκα κερδίζοντας τον Ατρόμητο με σκορ 0-4.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα της Λακκόπετρας συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο +3 από την δεύτερη θέση.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Λακκόπετρας κράτησε ανέπαφη την εστίας για ακόμη ένα παιχνίδι και έφτασε τα δέκα παιχνίδια με μηδέν παθητικό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με σουτ του Σκόνδρα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47′ ο Παππάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε παίχτη του Ατρόμητου άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα για το 0-2.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ομάδα της Λακκόπετρας όταν στο 49′ ο Τσάκωνας δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Διαιτητή για εξύβριση στον επόπτη και άφησε τους γηπεδούχους με 10 ποδοσφαιριστές για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Το 0-3 έγραψε στο 62′ ο Σαμίκος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Ν.Μπεκίρης στο 77′ ύστερα από κόρνερ ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο ποδοσφαιριστής του Ίκαρου την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ (Δ. Σγούρας) : Καρπέτας, Ζύγουρας, Χ. Μασούρας (58′ Κουνιώτης), Π. Πανταζόπουλος, Φλώρος, Προδρομίτης (71′ Βυθούλκας), Τσάκωνας, Χρυσανθακόπουλος (46′ Βιολιτζής), Α. Πανταζόπουλος, Γκουτσόπουλος, Μπουρδούσης (79’Κ. Μασούρας).

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Π. Μητρόπουλος) : Τσιριμώκος, Ν. Μπεκίρης, Φραγκούλιας, Νιφόρας, Κ. Μπεκίρης, Παππάς, Σκόνδρας (77′ Μούτος), Σαμίκος, Χριστοδουλόπουλος (58′ Ντεντόπουλος), Δούκας (72′ Δρακόπουλος), Γκοτσούλιας (69′ Γκοτσόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς