2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "Γ. Νταγιούκλας"

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Νταγιούκλα.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Ατρομήτου Ζαρουχλεϊκων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ Αχαΐας και τη συμμετοχή της Κ20 της Παναχαϊκής. Θα συμμετέχουν επίσης η Θύελλα Πατρών, ο Αχαϊκός, ο Παμπατραϊκός και το 7ο ΕΠΑΛ. 

Το τουρνουά θα τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Νταγιούκλα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα δοθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρούχα  σε ιδρύματα της Πάτρας, όπως το Ορφανοτροφείο, η Κιβωτός της Αγάπης, η Μέριμνα και το Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα. 

Παράλληλα ανάλογα με τον όγκο των προσφορών θα βοηθηθεί και μια οικογένεια 5 ορφανών παιδιών από τον Πύργο, ο πατέρας των οποίων σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο δυστύχημα καθώς και πλημμυροπαθείς από την Μάνδρα της Αττικής. 

Τα τρόφιμα θα τα φέρουν οι παίκτες των ομάδων, οι προπονητές, αλλά και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο. Πρόκειται για ακόμα μία πρωτοβουλία της μητέρας του αδικοχαμένου παίκτη, ο θάνατος του οποίου είχε συγκλονίσει τους πάντες, τόσο στον χώρο του αθλητισμού, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της Πάτρας.