Στον Ιωνικό υπέγραψε ο Πατρινός, Αλ. Σμυρλής

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα, ήρθε σε συμφωνία με τον Πατρινό Αλέξανδρο Σμυρλή, έναν ακραίο μεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Καλλιθέα, Ηρόδοτο και Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει, αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σμυρλή. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού (εξτρέμ). O Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 7-2-1993 και έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο -Γλυφάδα-Φωστήρα-Καλλιθέα-Ηρόδοτο και Τρίκαλα. Συνολικά μετρά 124 συμμετοχές στην Football League και 20 γκολ».

«Ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα»

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Τσιριγώτη για την προσέγγιση που με έκανε πραγματικά από την πρώτη στιγμή να νιώσω πολύ καλά, όπως και τον κ. Αρναούτη για την εμπιστοσύνη. Όλα εδώ είναι πραγματικά εξαιρετικά και σε απίστευτα επαγγελματικά επίπεδα και αυτό που εύχομαι είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».