Χωρίς έξοδα διαιτησίας για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Την απόφαση να μην υπάρξει καταβολή αποζημιώσεων διαιτησίας από τις ομάδες της ΕΠΣ Χανίων αποφάσισε η Επιτροπή Διαιτησίας της χανιώτικης Ενωσης, δείχνοντας το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει και η ΕΠΣ Αχαΐας και οι διαιτητές, όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, πρώτα ο θεός.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που δίνεται στην δημοσιότητα είναι η εξής:

«Θέμα: Αποζημιώσεις Διαιτησίας Αγώνων Τοπικών Πρωταθλημάτων έως και 22/3/2020

Αξιότιμοι κυρίες/κύριοι,

Όλοι είμαστε γνώστες της δυσάρεστης κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο χρονικό

διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω του κορονοϊού και των επιπτώσεων που αυτή έχει επιφέρει σε όλους του τομείς της κοινωνικής μας ζωής. Σύμφωνα με Υπουργική απόφαση, στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης των κρουσμάτων, περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., συμμεριζόμενη την προσπάθεια των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και θέλοντας να δείξει την έμπρακτη υποστήριξή προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισε και εισηγήθηκε προς το Δ.Σ. της Διοργανώτριας Αρχής, τη μη καταβολή αποζημιώσεων Διαιτησίας από τα Ερασιτεχνικά Σωματεία της Ε.Π.Σ.Χ. για τις δυο προσεχείς αγωνιστικές των τοπικών πρωταθλημάτων (έως και την Κυριακή 22/03/2020).

Η παρούσα απόφαση έτυχε της έγκρισης του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ.

Σημείωση: Οι αποζημιώσεις που αφορούν έξοδα μετακίνησης (για όσα γήπεδα του Νομού μας αυτό απαιτείται), θα καλυφθούν από τη Διοργανώτρια Αρχή.

Με Τιμή,

Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Π. Τριανταφύλου».