Τεράστιο «διπλό» τα Καλάβρυτα

Πολύ μεγάλο διπλό σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Καλαβρύτων καθώς επικράτησαν με σκορ 1-0 της ανεβασμένης το τελευταίο διάστημα Αργυρά, σε ματς που διεύθυνε ο Κώστας Ανδριανός.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ασπρούκος στο 26ο λεπτό με πλασέ, μετά μετά από κάθετη μπαλιά του Καλαμαρά.

Πλέον οι Καλαβρυτινοί βρίσκονται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς μια ανάσα από τον πρωτοπόρο Αετό Ρίου που έχει 54 και στις επόμενες αγωνιστικές θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική η Αργυρά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, ενώ τα Καλάβρυτα θα φιλοξενήσουν την Αυτόνομη.

ΑΡΓΥΡΑ (Σ. Νικολόπουλος): Τζικόπουλος, Μαραθεύτης, Νικομάνης, Μπεντεβής, Διαμαντόπουλος, Σταματάκης, Κουτσούκης, Θάνος (66΄Παναγόπουλος), Φερτάκης (63΄Σιδέρης) Καμηνιώτης, Παναγόπουλος. 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χύσα, Παπαγεωργίου, Ντιούφ, Μενύχτας, Παπαδόπουλος (79΄Τζόβολος), Ασπρούκος (75΄Τσαβαλάς), Σταύρακας (65΄Κουτρουμάνης), Δημ. Καλαμαράς.