Νίκη ψυχολογίας και ουσίας για το Άνω Καστρίτσι

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Άνω Καστριτσίου, καθώς επικράτησε του Κεραυνού 2016 με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Πλούσιο θέαμα, με πολλά δοκάρια και ευκαιρίες για το Καστρίτσι, ωστόσο το καθάρισε ο αρχηγός της ομάδας του Καστριτσίου, ο Παναγιώτης Μπαλατής και στις καθυστερήσεις τελείωσε το ματς με γκολ σε κενή εστία ο Μπαγιώργος.

Με αυτή τη νίκη το Άνω Καστρίτσι πήγε στους 29 βαθμούς και παρέμεινε στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Κώστα Κραβαριώτη έμεινε στην 11η θέση και τους 21 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική το Άνω Καστρίτσι παίζει στην Τέμενη με τον Αστήρ, ενώ ο Κεραυνός 2016 υποδέχεται την φλόγα ροδιάς στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Φιλμ αγώνα:

3' Πρώτο σουτ για τον κεραυνό, ο Ζήκος υποδέχτηκε ωραία την μπάλα από τον Χαλιλόπουλο και το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, την μπλόκαρε ο Κατσίκης.

10' Πρώτο σουτ και για το άνω Καστρίτσι, ο Μπαλατής έκανε μια ωραία ενέργεια και το σουτ που επιχείρησε πήγε στα χέρια του Ζέρβα.

14' Καλή φάση για το άνω Καστρίτσι, έπειτα από τη σέντρα του Χαϊρανι, η μπάλα άλλαξε πορεία, κατέληξε στον Γεωργίου και αυτός με ένα γυριστο σουτ έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ζέρβα.

17' Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μπαγιώργου, ο Χαϊρανι έκανε την κεφαλιά και οι αμυντικοί του κεραυνού έκοψαν την μπάλα στη γραμμή και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για το Καστρίτσι.

30' Αυτά τα 13' που έχουν περάσει, το άνω Καστρίτσι είναι αυτό που έχει κάνει δύο σουτ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικά. Παραμένει χωρίς σκορ στο ημίωρο του αγώνα.

35' Τεράστια ευκαιρία για το Καστρίτσι, όταν ο Μπαλατης επιχείρησε ένα σουτ, δεν βρήκε καλά την μπάλα και στη συνέχεια ο Χαϊρανι έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ζέρβας έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα.

39' Κι' αλλη μεγάλη ευκαιρία για το Καστρίτσι, ο Βιτωράτος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χαϊρανι έσπασε την μπάλα για τον Αρκατίνη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

60' Ο Σαχί έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Κατσίκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

73' ο Σαχί επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίκη.

74' Τεράστια ευκαιρία για το Καστρίτσι, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ και ο Ηρειώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή του κεραυνού.

79' Κι'αλλη τεράστια ευκαιρία για το Καστρίτσι

82' Το Καστρίτσι άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της ομάδας τον Μπαλατη, έπειτα από το σουτ που έκανε ακριβώς έξω από την περιοχή. 1-0

85' Ευκαιρία για το Καστρίτσι με τον Μπαλατη, όταν έκανε την κεφαλιά η μπάλα πήγε πάλι στο δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία για το 2-0 και να τελειώσει το ματς.

86' Νέα χαμένη ευκαιρία για το Καστρίτσι, έπειτα από το γύρισμα του Σπυρόπουλου, ο Χαϊρανι έκανε το πλασέ αλλά μπλόκαρε ο Ζέρβας.

89' πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σύψα αλλά ο Κατσίκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

90+ Έπειτα από την πάσα του Μπουρδου, ο Κιραμάς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

90+ Γκολ για το Καστρίτσι, έπειτα από την ενέργεια του Μπουρδου και το σουτ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπαγιωργος σε κενή εστία έκανε το 2-0 και τελείωσε το ματς.

Άνω Καστρίτσι (Β. Μπαλατής): Κατσίκης, Πολυχρονόπουλος (80΄ Γιαννούλης), Βιτωράτος, Κουζίνας, Μπουρνάκας (60΄ Μπούρδος), Μπαλατής, Γεωργίου (69΄ Σπυρόπουλος), Χαίράνι, Μπαγιώργος, Κυριακόπουλος, Αρκατίνης (60΄ Ηρειώτης).

Κεραυνός 2016 (Κ. Kραβαριώτης): Ζέρβας, Νικολακόπουλος, Σαχί, Σύψας, Ζαίμι, Μερτίκας (84΄ Κιραμάς), Κοσμόπουλος (81΄ Μπουρίκας), Μπούρδος, Μεντίνι, Ζήκος, Χαλιλόπουλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου