Ο Ηρακλής Πατρών στα "σαλόνια" του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο Ηρακλής Πατρών νίκησε με 1-0 την Περιβόλα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με "λυτρωτή" τον Τάσο Τασιόπουλο.

Ο ιστορικός σύλλογος  επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία μετά από 40 χρόνια. Οι "μπλε" είχαν χαμένο πέναλτι με τον Φραγκούλη και πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά τελικά πήραν τον τρίποντο κατακτώντας το πρωτάθλημα στον Β΄ Όμιλο.

Παρακολουθήσατε την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Πατρών και την Περιβόλα μέσω του www.patragoal.gr.

ΦΙΛΜ:

Στην σέντρα η Περιβόλα...

20΄ Μακρινό του Χαράλαμπου Νιάχου, αλλά την μπλόκαρε ο Γιαννόπουλος.

22' Έπειτα από την σέντρα του Φραγκούλη, ο Τασιόπουλος με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο άλλο ματς τα Ψηλαλώνια κερδίζουν με 1-0 τον ΑΠΟ Αρόης.

30' Ο Γιαννόπουλος μετά από λάθος έκανε ένα μαρκάρισμα στον Τασιόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε κάτι. Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ηρακλή.

38'Σουτ του Κατριμπούζα μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.

39' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Χαράλαμπος Νιάχος έδωσε δεξιά και μέσα στην περιοχή για τον Χριστόπουλο που έκανε το πλασέ, αλλά έδιωξε ο Γιαννόπουλος σε κόρνερ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

49' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Μεμάγκα έδωσε στον Χαράλαμπο Νιάχο μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που έκανε, έδιωξε ο Γιαννόπουλος εντυπωσιακά σε κόρνερ.

63' Άλλη μια τεράστια ευκαιρία για τον Ηρακλή, ο Ανδρεόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννόπουλο και το πλασέ που έκανε την έδιωξε ο γκολκίπερ της Περιβόλας.

64' Αλλαγή Περιβόλας Καρπάνος μέσα, Λούτα έξω.

66' Ο Χριστόπουλος έδωσε στον Τασιόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

71΄ Αλλαγή Ηρακλή Θεοδοσόπουλος μέσα, Ανδρεόπουλος έξω.

72' Απίθανη ευκαιρία για τον Ηρακλή, ο Τασιόπουλος έπειτα από την πάσα του Χαράλαμπου Νιάχου, έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γιαννόπουλος για μια φορά ακόμα έδιωξε σε κόρνερ

73΄ Αλλαγή Περιβόλας Κυριτόπουλος Σπύρος μέσα, Ανάγνου έξω.

75 Αλλαγή Ηρακλή Μπούλμπος μέσα, Κατριμπούζας έξω.

82' Αλλαγή Περιβόλας Κυριτόπουλος Νίκος μέσα Χριστόπουλος έξω.

85΄ Πέναλτι για τον Ηρακλή σε χέρι του Κωνσταντίνι. Εκτελεί ο Φραγκούλης, αλλά είναι άστοχος.

87' Ο Χριστόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γιαννόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

88' Αλλαγή Περιβόλας, Πέττας μέσα Δελδήμος έξω.

92΄ Αλλαγή Ηρακλή Γιαννακόπουλος μέσα, Τασιόπουλος έξω.

ΤΕΛΟΣ 1-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής Πατρών (Κ. Λάζαρης): Τούφας, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Μπόσμος, Φραγκούλης, Ζ. Νιάχος, Χριστόπουλος, Κατριμπούζας, Τασιόπουλος, Χ. Νιάχος, Ανδρεόπουλος.

Περιβόλα (Κ. Κυριτόπουλος): Γιαννόπουλος, Ανάγνου, Χριστόπουλος, Κωνσταντίνι, Μακρόπουλος, Σταμπολτάς, Λούτα, Μιχαλιτσιάνος, Δελδήμος, Παντελής, Γιαννόπουλος. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλύβας

ΒΟΗΘΟΙ: Τζούνης-Τσούρας

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου

manetas