Δεν ξέχασαν την μικρή Μαλένα…

Ο ΑΠΟ Αρόης αντιμετώπισε χτες για την τελευταία αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας του 2ου ομίλου στο «Ανδρέας Κανίστρας» τα Ψηλαλώνια, με τους παίκτες του Βασίλη Σπαθή να βάζουν δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Λάιου, αφού στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της πλατείας κέρδιζε 1-0.

Στην συνέχεια ο ΑΠΟ Αρόης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να κερδίσει με σκορ 1-3, αλλά την ίδια ώρα ο Ηρακλής Πατρών κέρδισε την Περιβόλα 1-0 και στέφτηκε πρωταθλητής ο Ηρακλής Πατρών επειδή υπερτερούσε στην ισοβαθμία.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως στην αρχή του παιχνιδιού ο ΑΠΟ Αρόης έδειξε το μεγαλείο του και σεβασμό, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, με τον προπονητή φώναξαν το όνομα της μικρής  Μαλένας (κόρη του Μάνου Δασκαλάκη) που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 3,5 ετών το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει φορέσει την φανέλα των Ψηλαλωνίων, ενώ ο παππούς της μικρής, Γιώργος Δασκαλάκης είναι η «ψυχή» της ομάδας της πλατείας.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας των Ψηλαλωνίων, Παναγιώτης Τσεκούρας στο ημίχρονο «κρέμασε» την φανέλα του στην εξέδρα στο ημίχρονο, όπου έγραφε το όνομα της μικρής.  Συγκινητικές στιγμές για το «αγγελούδι» που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.