Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η απονομή του τροπαίου στα Καλάβρυτα (photos)

Με μία μεγάλη, εντυπωσιακή και άκρως συγκινητική γιορτή στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή της Πρωταθλήτριας Α.Ε.Καλαβρύτων.

Στην μεγάλη γιορτή συμμετείχαν ενεργά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα της ομάδας και που σαν έφηβοι, έπαιξαν, διασκέδασαν και κέρδισαν την πρωταθλήτρια ομάδα.

Συμμετείχαν ακόμα και τα τρία τμήματα των ακαδημιών και η γυναικεία ομάδα. Παρών και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς:

 "Στο Δημοτικό Στάδιο,στη μεγάλη αθλητική γιορτή των Καλαβρύτων, με την παράδοση του Κυπέλλου στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων,που φέτος,για πρώτη φορά στα 65 χρόνια,ανέβηκε στην Ά κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αχαΐας. Ποδοσφαιριστές και διοίκηση της ΑΕΚ: Σας ευχαριστώ.Τα Καλάβρυτα σας ευχαριστούν. Μας κάνατε περήφανους. Συγχαρητήρια. ΠΑΝΤΑ, γρηγορότερα, δυνατότερα, ψηλότερα. ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ποτέ πίσω.Η άνοιξη ΚΑΙ του αθλητισμού,που, με τη συνεργασία όλων, καταφέραμε, τα τελευταία χρόνια,στα Καλάβρυτα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ".

Παρών επίσης, τ. Βουλευτής και Νομάρχης κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο τ. Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Τσενές, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Φωκίων Ζαΐμης, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων φορέων, τέως Πρόεδροι της ομάδας και πολλοί άλλοι.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, ενώ από την ΕΠΣ Αχαΐας ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Δανιήλ, τα μέλη Δημήτρης Σαρρής, Κώστας Ντάσιος και Σταύρος Θεοδωρόπουλος και ο Αρχιδιαιτητής Ανδρέας Τριανταφύλλης.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό του www.patragoal.gr που βρέθηκε στα Καλάβρυτα.