Εκδήλωση με βραβεύσεις από την Αστραπή Ψαροφαίου

 Η ομάδα της Αστραπής Ψαροφαϊου θέλοντας να κλείσει την επιτυχημένη χρονιά αποφάσισε να πραγματοποιήσει δείπνο το Σάββατο (18/5) στις 8μ.μ. στο μαγαζί του γνωστού προπονητή Νίκου Σταθόπουλου, στο «Έκκεντρον».

Η ζεστή αυτή εκδήλωση πέρα από το δείπνο που θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους, έχει προγραμματίσει και αρκετές βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα τα τιμηθούν άνθρωποι που δεν είναι πλέον στην ζωή ενώ πρόσφεραν τα μέγιστα στο σύλλογο και δεν είναι άλλοι από τους Αντώνη Ζαρκαδάκη, Γιάννη Μήλα, Νίκο Νικολακόπουλο, Νίκο Τσαπικούνη και Δημήτρη Δημόπουλο.

Επίσης θα βραβευτεί για την προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στον αθλητισμό ο Θύμιος Λιόσης ο οποίος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά και ο παλιός ποδοσφαιριστής της «μπάρτσας» Κυριάκος Γκόβας. Φυσικά καλεσμένοι είναι αρκετοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, διαιτητές ποδοσφαίρου καθώς και ο Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν η διοίκηση της Αστραπής θέλει να κλείσει αυτή την χρονιά αν και οι εξελίξεις τρέχουν για τον σύλλογο αφού ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η επιτροπή μεταγραφών έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα περίοδο και είναι νεαροί αλλά και έμπειροι από την Β’ και Α’ κατηγορία. Ο στόχος της ομάδας και στην Β’ Κατηγορία δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα.