Έριξε νέα "βόμβα" ο Πήγασος Πατρών

Αχαϊός Σαραβαλίου-Πήγασος Πατρών 1-3 (70' Φραντζής / 13' Κακαφώνης, 34', 78' Διαμαντόπουλος)

Αποβολή : 75' Λεβέντης

Χαμένο πέναλτι : 75' Κασπίρης

Διαιτητής : Γ. Ντάβλα

Ήττα "σοκ" από τον Πήγασο Πατρών γνώρισε στην έδρα του ο Αχαϊός Σαραβαλίου, χάνοντας την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα οι νικητές έδειξαν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται, πετυχαίνοντας ακόμα ένα σπουδαίο διπλό και ανεβαίνοντας συνεχώς στην βαθμολογία.

Στο 13' λεπτό ο Κακαφώνης άνοιξε το σκορ για τον Πήγασο, ενώ στο 34' ο Διαμαντόπουλος έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την αντεπίθεση στο β' μέρος, μείωσαν αρχικά στο 70' με τον Φραντζή και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 75' να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με το χαμένο πέναλτι του Κασπίρη.

Τελικά αυτό το "πλήρωσαν" και στο 78' ο Διαμαντόπουλος με το 2ο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-3, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα της κ. Ντάβλα.

ΑΧΑΙΟΣ: Δασκαλάκης, Π. Ξυπολιάς, Ν. Ξυπολιάς, Κωστόπουλος (88’ Τσιντώνης), Κ. Κασπίρης, Μαρίδης, Νικολόπουλος (78’ Δημόπουλος), Σωτηρόπουλος, Φραντζής, Α. Κασπίρης, Μπρούλιας.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πόγκας, Λεβέντης, Κακαφώνης, Καραβότας, Κονδύλης (78’ Λάμπρου), Παπαγεωργίου, Διαμαντόπουλος, Πολίτης, Λάβδας, Κ. Σπαθής, Χαρμαντάς (80’ Σπυρόπουλος).