«Τεσσάρα» ανόδου με σόου Καρβούνη για την Α.Ε. Δρεπάνου

ΣΚΟΡΕΡ: Κανελλόπουλος 19’ – Καρβούνης 25’ 33’, 75’ 77’

Η Α.Ε. Δρεπάνου επικράτησε με 4-1 του Σκεπαστού στο δημοτικό γήπεδο Καλαβρύτων και διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας προηγήθηκε με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ηλία Κανελλόπουλου από 30 μέτρα. Στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας του Δρεπάνου τραυματίστηκε και λίγο μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα με τον Καρβούνη και στο 33΄ προηγήθηκαν σκορ με 1-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος επίσης το Σκεπαστό στάθηκε ικανοποιητικά, αλλά η πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Δρεπάνου, με την δύναμή της να βρίσκεται στην μεσαία γραμμή, μετά το 75’ βρήκε διαδρόμους και έφτασε εύκολα στο 1-3, ενώ στο 77ο λεπτό ο Καρβούνης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Πέτρου Χρηστίδη.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος, Ντόκος, Τζόβολος, Αντ. Τζήκας, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Βασιλακόπουλος (71΄ Π. Μπάλιος), Απ. Τζήκας, Βραχλιώτης (79΄ Αχμετάϊ), Παρασκευάς (57΄ Παπαγιαννόπουλος).

ΑΕ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Ηλιόπουλος (28’ λ.τ. Μαραθεύτης), Χριστόπουλος, Σανδραβέλης, Πετρόπουλος, Τεμπονέρας, Αγγελόπουλος (80’ Καττές), Χαρακίδας, Καρβούνης, Νταλαμάρας (69’ Αβούρης), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου.

plegas