Νικηφόρο πέρασμα από την Ακράτα για Α.Ε. Δρεπάνου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 65΄ Πιχλίνσκι - 41΄, 87΄ Αναγνώστου, 57΄ Παπαδιονυσίου

Η Αθλητική Ένωση Δρεπάνου επικράτησε με 3-1 της Ακράτας εκτός έδρας και διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νάσος Αναγνώστου στο 41ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη. Ο Χρήστος Παπαδιονυσίου στο 57ο λεπτό έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον νεοεισελθόντα, Πιχλίνσκι στο 65΄ .

Το τελικό σκορ για τους νικητές με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Αναγνώστου τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.  H A.E. Δρεπάνου ήταν ιδιαίτερα άτυχη, αφού είχε και τρία δοκάρια με τους Παπαδιονυσίου (58΄), Καρβούνη (67΄) και Ρουμελιώτη (82΄).

ΑΚΡΑΤΑ: Τσιρίγκας, Παππάς, Διαμαντόπουλος, Ζίζηλας, Ν. Παναγόπουλος (55΄ Πιχλίνσκι), Σέρμπος, Σταυρόπουλος, Κυρίκος (85΄ Γκρέμπι), Παράνομος, Σακελλαρόπουλος, Λ. Παναγόπουλος.

ΑΕ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Ποταμίτης, Χριστόπουλος, Νταλαμάρας, Πετρόπουλος, Χαρακίδας (70΄ Μαραθεύτης), Τεμπονέρας (75΄ Ρουμελιώτης), Αγγελόπουλος, Καρβούνης, Σανδραβέλης, Αναγνώστου (80΄ Αβούρης), Παπαδιονυσίου.

asimakopoulos