Παίζει για την πάρτη του και συνεχίζει

ΣΚΟΡΕΡ: 56’ Βρύνιας

Ο Απόλλων Εγλυκάδας με πολλές ελλείψεις και τραυματισμούς κατάφερε να κερδίσει τη μαχητική ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 με γκολ του Κώστα Βρύνια με κεφαλιά στο 56' ύστερα από σέντρα του Δημήτρη Λιακόπουλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο τον αγώνα έχασε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στο α' ημίχρονο και δεν μπόρεσε να κλειδώσει τον αγώνα με ένα δεύτερο γκολ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού βγήκε μπροστά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και έχασε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον νεαρό Βασίλη Καράμπελα.

Άριστη η διαιτησία του νεαρού και όπως φαίνεται εξελίξιμου Νίκο Τρίγγα και των βοηθών του Γεώργιου Ασπρουλόπουλου και Παναγιώτη Ψιμάρνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Κατσουράνης, Ν. Δημόπουλος, Βγενόπουλος, Σπυρόπουλος, Π. Δημόπουλος, Κλαουδάτος, Τζουβέκας, Πουρνατζής, Δ. Καράμπελας, Γιάντσε, Β. Καράμπελας (66’ Μάνθιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Παλαιοθόδωρος, Γαλάνης, Καφεντζής, Κώστας, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Αντύπας (87’ Μπερτσουκλής), Βρύνιας, Λιακόπουλος (89’ Τρόκας), Σουγλέρης (68’ Μυρώνης), Σταματέλος.

manetas