«Βράζει» με την διαιτησία η Δόξα Χαλανδρίτσας

Πολλά παράπονα έχουν οι Χαλανδριτσάνοι στο ματς με τον Απόλλων Βίδοβας από την διαιτησία και εξέδωσαν ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά:

«Αφήστε μας να κάνουμε λάθη ,αφήστε μας να τα διορθώσουμε, αφήστε μας να κερδίσουμε, αφήστε μας να χάσουμε, αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο κύριοι υπεύθυνοι.

 Η ομάδα δεν έχει μάθει να βγάζει ανακοινώσεις δεν ταιριάζει στην νοοτροπία δεν αρμόζει σε αυτό που χτίζουμε γιατί κύριοι υπεύθυνοι εμείς χτίζουμε, σε αντίθεση μ εσάς που όλη την χρονιά διαλύεται.

Δύο ερωτήσεις και ελπίζουμε να πάρουμε απάντηση. Τι πρέπει να γίνει για να κερδίσουμε πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην μικρή περιοχή;

Η πρώτη φορά είναι ακούσιο η δεύτερη δεν είναι ηθελημένη. Στην αντίθετη πλευρά όταν ο επιθετικός μας βρίσκεται σε θέση τετ α τετ για να σκοράρει εκεί υπάρχει ξεκάθαρο χέρι σε παρόμοια φάση με αυτές;

Ερώτηση δεύτερη. Πως γίνεται η καλύτερη επίθεσή στην κατηγορία να μην έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι φέτος; Δεν έχουμε παράπονο είμαστε η ομάδα που έχει τα περισσότερα πέναλτι κατά της.

Απάντηση δεν θα πάρουμε το γνωρίζουμε, γιατί εμείς δεν συμμετέχουμε στο παιχνίδι εκτός των τεσσάρων γραμμών δεν μας ενδιαφέρει να το μάθουμε. Εμείς ότι αξίζει να κερδίσουμε θα το πάρουμε μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς».