Ιστορική άνοδος για τον Δία Σαραβαλίου στην Α΄ Κατηγορία

ΣΚΟΡΕΡ: 35’ Νικολογιάννης, 47’ Καραίσκος, 70’ Βαλσαμής, 75’ Αντρέου

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, αλλά ο Δίας Σαραβαλίου μετά την νίκη του με 4-0 κόντρα στον Διαγόρα 2010 στα Βραχνέικα εξασφάλισε από σήμερα την άνοδό του στην Α΄ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για την Ακαδημία του Δημήτρη Αργυρόπουλου που γράφει την δική της ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «πορτοκαλί» κατάφεραν να προηγηθούν δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Νικολογιάννη.  Στο 47΄ ο Καραίσκος έκανε το 0-2 για την ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου, για να ακολουθήσει στο 70΄ το 0-3 από τον Βαλσαμή.

Στο 75΄ ο Αντρέου έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα που βάζει σε «μπελάδες» τους γηπεδούχους, μετά την νίκη της Καλλιθέας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2010 (Σ. Μπόμπολας): Ορφανός, Φωτόπουλος, Μάνος, Τσούντος, Μικές, Κατσιαδάς (46' Κουτσούκος), Μπίστιχας (55' Β. Τογαντζής), Θεοδωρόπουλος, Τογαντζής, Κοτσίνης (75' Γ. Θεοδωρόπουλος), Νικολόπουλος (70' Κολοβούρης).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Τσολόπουλος): Κωστούλιας, Παπανικολάου (65΄ Γκαβογιάννης), Καμπάκος (55’ Σωτηρόπουλος), Γασπαρινάτος, Πανέτας, Καραΐσκος (85’ Χουρδούμης), Βαλσαμής, Αντρέου, Στανής, Νικολογιάννης (75’ Θεμιστοκλόπουλος).