«Τεσσάρα» ψυχολογίας για τον Αχαϊκό

ΣΚΟΡΕΡ: 20’ 32’ 61’ Πανάρετος, 55’ Σταμούλης – 9’ Μερλής, 29’ Λαμπρόπουλος, 72’ Μπαρδούσης.

Σπουδαία νίκη για τον Αχαϊκό με σκορ 4-3 ενάντια στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, παρόλο που η νεανική ομάδα έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 30ο λεπτό από άδικη αποβολή του Γ.Κατσιάδα, όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Αχαϊκού έδειξε πάθος και έκανε μεγάλη ανατροπή με τρία γκολ του Παναγιώτη Πανάρετου και ένα του Ιωάννη Σταμούλη ώστε να μπορέσει να πάει σαν πρώτη στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα βαθμολογίας.

Ο Μερλής στο 9ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ τα άλλα δύο γκολ για την ομάδα του Σοφοκλή Παναγόπουλου σημείωσαν οι Λαμπρόπουλος και Μπαρδούσης.

ΑΧΑΪΚΟΣ: Παγανιάς, Γραμματικός, Ζησιμόπουλος, Σκόνδρας, Κατσιάδας, Κοκκίνης (60’ Νικολόπουλος), Αποστολόπουλος, Ψαρράς (88’ Αγγελόπουλος), Σταμούλης (95’ Τζουραμάνης), Πανάρετος, Παναγιωτακόπουλος (90’ Φίκαρης).

ΦΛΟΓΑ Κ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ: Γάτσος, Κάτσικας, Τσάμης, Μερλής, Σπυρόπουλος (78’ Πνευματικός), Κουτσουμπελίτης, Ανδρεόπουλος (64’ Μπαρδούσης), Λαμπρόπουλος (70’ Βογιατζής), Παπαθεοδωρακόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Σταυρογιαννόπουλος (61’ Μητρόπουλος).

antonopoulos