Δύο αγώνες μακριά από την Α΄ Κατηγορία η Αναγέννηση Ψαθοπύργου

ΣΚΟΡΕΡ: 5΄ Γκάνιας, 79΄ πεν. Φράγγος

Δύο στροφές μακριά από τον στόχο της είναι η Αναγέννηση Ψαθοπύργου που επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο του Ρίου κόντρα στην Α.Ε. Καλαβρύτων.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και το έδειξαν από την αρχή όπου είχαν σχεδόν την ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας. Την κατοχή αυτή διευκόλυνε το γρήγορο γκολ του Γκάνια μετά από ωραίο τριγωνάκι και με το 1-0 στο πρώτο μέρος ο Ψαθόπυργος ήταν αρκετά πιο ήρεμος.

Στην επανάληψη το μοτίβο συνεχίστηκε, αλλά ο ΄΄βράχος΄΄  Τσαμτσούρης, λαχτάρισε τους συμπαίκτες του, όταν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο του Τούφα όμως ήρθε το γκολ του Φράγγου από την άσπρη βούλα να επισφραγίσει την πολυπόθητη νίκη που βάζει με το ένα πόδι στο τρένο της Α κατηγορίας, το συγκρότημα του Βασίλη Φίλιππα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Τούφας, Γογγολίδης, Παλούκης, Τσαμτσούρης, Στούπας, Ντούνης (64’ Πελεκάνος), Γκάνιας (85’ Τριανταφυλλόπουλος), Χίνκου (46’ Μόρισσον), Μπαμπίλης, Μπαλής (92’ Καραμπούλας), Φράγγος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς, Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου (61΄Τζεράλντ), Γ. Τσαβαλάς, Διον. Καλαμαράς, Κουτρουμάνης (67΄ Κοντογεώργης), Δημόπουλος, Μαρής, Γ. Αναγνωστόπουλος (92΄ Βελάνας), Θ. Αναγνωστόπουλος