Τεράστιο βήμα ανόδου για τον Φαραϊκό

ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Α. Βέρρας, 49’ Χ. Σωτηρακόπουλος, 55’ Α. Βέρρας – 53’ Παναγιωτόπουλος, 57’ Τζάφα.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Φαραϊκό και τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων με την ομάδα του Σπύρου Παπαδόπουλου να παίρνει τελικά το «τρίποντο» και να προσπερνάει στον Αστέρα στην 3η θέση, επικρατώντας με 3-2.

Ο Α. Βέρρας στο 32ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα από το Φαραί και στο 49΄ ο Χ.Σωτηρακόπουλος έκανε το 2-0. Η ομάδα των Τσουκαλεΐκων δεν το έβαλε κάτω κατάφερε να μειώσει με τον Παναγιωτόπουλο στο 53΄ σε 2-1, αλλά η απάντηση ήταν άμεση, αφού μετά από δύο λεπτά ο Βέρρας έκανε το 3-1, επαναφέροντας την διαφορά των δύο τερμάτων.

Στο 57΄ ο Αστέρας μείωσε εκ νέου σε 3-2 με τον Τζάφα, αλλά μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Aρκετά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από την διαιτησία του Ν. Μακρυπόδη.

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Λίτης, Μπάτραλης, Παναγιωτόπουλος, Κοσμάς, Θ. Μακρόπουλος, Τόνοφ, Βασιλείου (36’ Γ. Μακρόπουλος – 70’ Μητρόπουλος), Δούλος, Κοσμάτος, Χ. Σωτηρακόπουλος (83’ Μ. Βέρρας), Α. Βέρρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ: Χρυσοβιτσάνος, Χριστόπουλος (77’ Πάντος), Τσαλαμιδάς, Κολαΐτης, Κράγια (60’ Κατριμπούζας), Ραμαντάνης (60’ Παρασκευάς), Τζάφα, Σπηλιωτόπουλος, Σολωμός, Βαζούρας, Παναγιωτόπουλος.