Τα μοιράστηκαν όλα στη πρεμιέρα...

Τα Καμίνια, αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Μιντιλογλίου στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Β΄ Κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα που επί της ουσίας ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, αφού έφτασαν τους έξι βαθμούς.

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις με τον Κυριακόπουλο να χάνει μια καλή ευκαιρία για το συγκρότημα του Γιώργου Αμασιάδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σιδέρη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κατηφόρη που επιχείρησε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι στο 50′, εκμεταλλευόμενος την λάθος εκτίμηση του Παλούμπη, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα Καμίνια απείλησαν με τον Κυριακόπουλο (61΄) και με τον Τσόλκα (75΄), αλλά το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ στην αναμέτρηση των Βραχνεΐκων.

Καμίνια (Γ. Αμασιάδης): Παλούμπης, Πήττας, Shllaku (45′ Τσόλκας), Κωστόπουλος, Βερβέρογλου, Σταμπόλτας, Κυριακόπουλος, Κούρτης (61′ Δουβός), Νικολακόπουλος, Χρυσοβέργης, Τσούνης.

Αστέρας Μιντιλογλίου (Θ. Λαμπρόπουλος): Αναστασοβίτης, Δουκλιάς, Παυλίδης (59′ Κωστόπουλος), Άκουρος, Ασπρουδής, Κατηφόρης, Καραπίτσος, Σιδέρης, Ανδριόπουλος (85′ Ξυδίας), Ρομποτής, Πλέγας (85′ Φωτάκιας).