Νίκος Διαμαντόπουλος: «Στόχος να δίνω πάντα το 100% για την ομάδα μου»

Ο 27χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα για 23 φορές τη φετινή σεζόν αποδεικνύοντας πως δεν… χαρίζεται στις αντίπαλες εστίες.  Ο επιθετικός των Ψηλαλωνίων, Νίκος Διαμαντόπουλος, μίλησε στο www.patragoal.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας του καθώς και για το επίτευγμα του πρώτου σκόρερ.

Για το πως κρίνει τη φετινή πορεία της ομάδας: 

«Η φετινή πορεία της ομάδας δεν ήταν όπως την περιμέναμε αν και το παλέψαμε μέχρι τέλους, σίγουρα όμως η τελική βαθμολογική θέση μας αδικεί, γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο και καλούς ποδοσφαιριστές».

 Για τα συναισθήματά του ως πρώτος σκόρερ:

«Είναι όντως ιδιαίτερη χαρά να βγαίνεις πρώτος σκόρερ σε ένα δύσκολο όμιλο και ανάμεσα σε ποιοτικούς αντιπάλους, επίσης είναι πολύ όμορφο συναίσθημα διότι έτσι βλέπεις πως ανταμείβονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα, αλλά σίγουρα είμαστε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και παράλληλα να προσφέρει θέαμα».

Για τους στόχους του τη νέα χρονιά:

«Οι στόχοι μου για την νέα χρονιά είναι όπως και κάθε χρόνο να βοηθάω την ομάδα στην οποία θα βρίσκομαι με τα γκολ μου, και να δίνω το 100% για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό».

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Παπαναγιώτου