Μία μεταγραφή και τρεις ανανεώσεις στη Δόξα Χαλανδρίτσας

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε η Δόξα Χαλανδρίτσας καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Κόλλια από τον Απόλλων Βίδοβας.

Παράλληλα, ανανέωσαν με την ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου οι Ηλίας Κουλογιάννης, Θόδωρος Λιακόπουλος και Διονύσης Ζαχαράτος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

''Ο Α. Π. Σ. Δόξα Χαλανδρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει και την έναρξη της συνεργασίας της μ έναν εξαιρετικό μεσοεπιθετικό τον Παναγιώτη Κόλλια από τον Απόλλων Βίδοβας!

Παράλληλα ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον ποδοσφαιριστές Κουλογιάννη Ηλία, Λιακόπουλο Θεόδωρο. Διονύση Ζαχαράτο!

Η παρουσία του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας στο ρόστερ της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν θεωρήθηκε απαραίτητη, καθώς ο παίχτης είναι ικανός να κάνει τη διαφορά με τις αγωνιστικές του ικανότητες στην μεσοεπιθετική γραμμή μας που με την προσθήκη του Παναγιώτη Κόλλια θα κάνουν την καλύτερη επίθεσή της περσινής χρονιάς ακόμα δυνατότερη.

Επίσης η διατήρηση των Λιακόπουλου και Ζαχαράτο εκ των βασικών στελεχών της περσινής ομάδας μας δίνει τα εχέγγυα για ανάλογη πορεία και φέτος!! Τους ευχόμαστε πάντα υγιείς πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας''.

genial