Συνεχίζει στα «ψηλά» η Δόξα Παραλίας

Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 3-1 (7', 65' Φωτόπουλος, 12' Τζίφας / 34' Καραχάλιος)

Αποβολή : 60΄ Ανδρικόπουλος

Διαιτητής : Τρίγκας (Μπαλτάς-Τραγουλιάς)

Συνεχίζοντας τα καλά αποτελέσματα, η Δόξα Παραλίας κατάφερε και σήμερα να κερδίσει τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων και να «φιγουράρει» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Μόλις στο 7’ λεπτό ο Φωτόπουλος με όμορφη ενέργεια από τα αριστερά σούταρε για το 1-0, ενώ στο 12’ λεπτό ο Τζίφας μετά από κάθετη πάσα του Σχοινά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χρήστου Γερολυμάτου.

Ο Αστέρας κατάφερε στο 34’ λεπτό να μειώσει σε 2-1, όταν το σουτ του Καραχάλιου έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Η Δόξα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο 65’ λεπτό, όταν ο Φωτόπουλος με ασύλληπτο σουτ με το αριστερό στο «γάμα» της εστίας του Χρυσοβιτσάνου, έκανε το 3-1 και έδωσε την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του, οι οποίοι την κρατάνε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος): Χιωτέλης, Λαλαής, Καραπατάκης (62΄ Οικονομόπουλος), Λαζανάς, Παναγιωτόπουλος (82΄ Δριβήλας), Τσίτσαρης, Σχοινάς (62΄ Βερβέρογλου), Ανδρικόπουλος, Τζίφας, Φωτόπουλος, Στουπάκης (90΄ Σίψας).

AΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Σφυρής): Χρυσοβιτσάνος, Χριστόπουλος, Κράγια (80΄ Πάντος), Κολαίτης, Τσούντος (65΄ Παρασκευάς), Ραμαντάνης, Σολωμός (75΄ Τζώλλας), Σπηλιωτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κοτσίνης (85΄ Γεωργίου), Καραχάλιος.