Α.Ε Φοίνικας/Ζήριας: «Δυστυχώς η διαιτητής έκρινε τον νικητή»

Η διοίκηση του Φοίνικα Σαλμενίκου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία της Γεωργίας Ντάβλα στο σημερινό παιχνίδι με  τον Αετό Πατρών.

Στην ανακοίνωση της τονίζει:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κα Ντάβλα,για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε να διαιτητεύσει έναν αγώνα Α΄ κατηγορίας! Δεν καταλογίζουμε σε αυτήν ευθύνες για την διαμόρφωση του αρνητικού για εμάς αποτελέσματος 
 στον αγώνα μας με την ομάδα του ΑΕΤΟΎ ΠΑΤΡΩΝ, αλλά σε αυτούς που την αξιολογούν και την προωθούν (!!!) ως διαιτητή Α΄ κατηγορίας!

Σήμερα παρά το ότι η ομάδα του ΑΕΤΟΎ ήταν καλύτερη είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς η διαιτητής έκρινε τον νικητή ! Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστα φάουλ, χωρίς ούτε μια δύσκολη φάση ,χωρίς ούτε μια κίτρινη η κα Ντάβλα και η ανεπάρκεια της βρήκε τρόπο να αδικήσει κατάφωρα την ομάδα μας διαμορφώνοντας το εις βάρος μας αποτέλεσμα ! Είναι δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας αδικείται από διαιτητικές αποφάσεις! Η όποια εμπιστοσύνη μας κλονίζεται. Μια ομάδα φιλόξενη , προσηλωμένη στο ευ αγωνίζεσθε, με σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού χωρίς να έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα! 

Ως μια ομάδα εκτός πόλης, μακριά από το κέντρο και την δημοσιότητα , αναρωτιόμαστε κύριοι της επιτροπής εάν έχουμε δικαίωμα στην δίκαια και ίση μεταχείριση!  Την απάντηση σας την περιμένουμε προσεχώς στο γήπεδο..."

Το ΔΣ Α.Ε ΦΟΊΝΙΚΑ-ΖΉΡΙΑΣ