«Αφεντικό» της πόλης ο Ατρόμητος Πατρών!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καδδάς (Παπαδημητρίου-Τσούρας)

ΣΚΟΡΕΡ: 35΄, 80΄ Αποσκίτης

O Ατρόμητος Πατρών ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου, αφού χάρις στα δύο γκολ του Νίκου Αποσκίτη (35΄,80΄) πήρε την νίκη με 2-0 απέναντι στην Θύελλα Πατρών και πλέον είναι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας το 9 στα 9.

ΦΙΛΜ:

7΄ Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Θύελλας, αποδέκτης ο Σκεπετάρης ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Αθανασακόπουλο.

10΄ Γέμισμα του Μπελεζάκη, ο Μούτσα δεν θα βρει όπως θέλει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

12΄ Κάθετη του Σωτηρόπουλου στον Μούτσα, ο δεύτερος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σουτζόγλου, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

17΄ Ο Αποσκίτης θα βρει τον Μούτσα, αλλά θα χάσει την ευκαιρία ο δεύτερος να ανοίξει το σκορ.

20΄ Εκτέλεση φάουλ του Μπελεζάκη, θα πάρει την κεφαλιά ο προωθημένος Ανδριέλος, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

21΄ Σέντρα ακριβείας από τον Μαρκόπουλο από τα δεξιά, αλλά θα περάσει ανεκμετάλλευτη από τους συμπαίκτες του.

35΄ Ενέργεια του Σωτηρόπουλου, θα τροφοδοτήσει τον Μούτσα στα δεξιά, ο οποίος με σέντρα θα βρει τον Αποσκίτη που με κεφαλιά – «ψαράκι» θα κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

48΄ Καλή φάση που ξεκίνησε από την προσποίηση του Αποσκίτη, ο Παπαγεωργίου θα «στρώσει» στον Μπελεζάκη που θα αφήσει για τον Σπανό, αλλά το σουτ του τελευταίου θα περάσει πάνω από την εστία του Σουτζόγλου.

54΄ Διαγώνιο σουτ του Τσάμη, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

63΄ Ο Κουνάβης από πλάγια θέση δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Αθανασακόπουλο.

68΄ Και πάλι ο Αθανασακόπουλος θα πει «όχι» στον Κουνάβη από το ίδιο σημείο.

80΄ Κόρνερ του Σωτηρόπουλου, πλασέ στην κίνηση του Αποσκίτη και 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Δ. Ρουγκάλας-Σ. Αθανασόπουλος): Αθανασακόπουλος, Τσάμης (72΄ Μαντάς), Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριέλος, Σπανός (90΄ Τζελέπης), Παπαγεωργίου, Μπελεζάκης (77΄ Αγγελόπουλος), Αποσκίτης (85΄ Ιωάννου), Μούτσα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μαρκόπουλος (79΄ Φούφουλας), Θεοδοσόπουλος, Κατριβέσης, Δασουράς, Παναγιωτόπουλος (68΄ Παπαδόπουλος), Βλασόπουλος, Βουτσινάς (60΄ Κουνάβης), Ηλιόπουλος, Σκεπετάρης, Γκοτσόπουλος.

CazaDiCalze