Κάνεις δεν έμεινε Χ-αρούμενος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λάμπρος Τζαγκαράκης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65’ Κατσίνας- 83’ Γάτσος

Εθνικός Σαγεΐκων και Αναγέννηση Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα που δεν ωφελεί κανέναν από τους δύο, αφού παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Εθνικός μάλιστα δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης μετά από εννέα αγώνες. 

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν την νίκη, αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και έμειναν με την πικρία. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες. Οι "πολεμιστές" αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 65ο λεπτό λόγω αποβολής του Κατσίνα, ενώ ο Γάτσος στο 83΄  είδε την κόκκινη κάρτα από τον Λάμπρο Τζαγκαράκη και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Την προσεχή αγωνιστική o Eθνικός παίρνει άκοπα τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Τριταιϊκό, ενώ η Αναγέννηση Πατρών θα υποδεχθεί στα Ζαρουχλέικα την Δόξα Χαλανδρίτσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (K. Kαψάλης): Δρόσος, Καρκούλιας, Τζέτα, Μαχαίρας, Μ. Μπεκίρης, Ντεντόπουλος, Λιακόπουλος, Ματέο, Χότζα (80’ Διονυσόπουλος), Κατσίνας Γκοτσούλιας (28’ Δρακόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ: (Χ. Γκρέκας): Μηνάς, Γιάννης, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος, Γάτσος, Μπούμπαλης, Τσίφας (88΄ Μπασαγιάννης), Δεληγιαννάκης, Κατσαρέλιας (65’ Μπασαγιάννης-80’ Ράπτης), Κασπίρης, Ορφανίδης.

genial