Νίκη πριν το μεγάλο ντέρμπι για την Αχαϊκή

  • Κατηγορία Αχαϊκή

Αχαϊκή-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 2-1 (8’ Σουρανής, 23’ Ανδρεόπουλος / 65’ Παναγιωτόπουλος)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Παπαδημητρίου-Αβραμόπουλος)

Σε ένα παιχνίδι με το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Αχαϊκή επικράτησε δίκαια του «μαχητικού» Αστέρα Τσουκαλεϊκων με 2-1 και διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Θύελλα Πατρών.

Μόλις στο 8’ λεπτό ο Σουρανής με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια», ενώ στο 23’ λεπτό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος με σούτ από τα πλάγια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο «μάγος» είχε καλή ευκαιρία στο 60 λεπτό να κάνει το 3-0 και τελικά πέντε λεπτά μετά ο Παναγιωτόπουλος με σουτ νίκησε τον νεαρό Αγγελόπουλο και μείωσε σε 2-1 για τον Αστέρα, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Πετρόπουλου.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Α. Αγγελόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μικελάτος (59΄ Κατριμπούζας), Πετρόπουλος (75΄ Ζέλος), Σαλαμαλίκης, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Φραγκούλιας (54΄ Γραμματικόπουλος), Μωραΐτης (82΄ Κωστούρας), Ν. Σουρανής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Τζιβιέρης, Τζώλλας, Κράγια, Κολαίτης, Τσούντος (77΄ Τσαλαμιδάς), Χαρακίδας (46΄ Βαζούρας), Σολωμός, Καραχάλιος, Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (46΄ Τζάφα), Κοτσίνης (66΄ Κανελλόπουλος).